3kk Sinun Keho -hyvinvointiryhmässä

Haluatko oman pienryhmän, jonka mukana voit rauhassa tutustua pilatesharjoitteluun ja joogan eri muotoihin? Energiaa lisäävän valmennuksen, jonka aikana toivoisit tukea niin painonhallintaan kuin kokonaisvaltaiseen jaksamiseenkin? Ehkä rauhallinen ympäristö sopii sinulle? 

Sinun Keho hyvinvointiryhmässä emme unohda terveyttä edistäviä aerobisia harjoituksia ja perinteistä lihaskuntoharjoittelua mutta painotamme harjoittelun rauhallisempiin lajeihin. Rauhallinen ei kuitenkaan tarkoita etteikö harjoitukset olisi tehokkaita! 

Sinun Keho hyvinvointiryhmä on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita pilateksesta ja joogasta. Haluavat tutustua joogan asanaharjoitteluun ja joogafilosofiaan, historiaa unohtamatta. Tämä hyvinvointiryhmä sopii hyvin myös niille, jotka kaipaavat kehon tukilihaksiston vahvistamista esimerkiksi selkäkipuilun takia. Ryhmään osallistuvilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajeista! 

Tarkastelemme kunnon eri osa-alueita, palautumista ja mahdollisten stressioireiden purkamista mutta myös hyviä ravintotottumuksia. Ryhmä onkin hyvä myös henkilöille, jotka tietävät kuinka tulisi syödä säilyttääkseen solakkuutensa ja energiansa mutta syystä tai toisesta tämä ei ole onnistunut tai muutokset eivät ole pysyneet. 

Sinun Keho pienryhmävalmennukset eivät välttämättä ole tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tehdä ryhmätapaamisilla kovia harjoituksia verenmaku suussa, sillä tämä ryhmä on lempeämpi. Jos kaipaat fyysisesti reippaampaan ryhmään, suosittelemme Sinun Kehon juoksukoulua. Katso sisältö TÄSTÄ linkistä.

Tutustu hyvinvointiryhmän pääohjaajaan Hannaan ja tuntiohjaajiimme TÄSTÄ

OSA ASIAKKAITTEMME PALAUTTEISTA:

"Selkäkivut ovat helpottaneet pilatesharjoittelun avulla" nainen 34v.

"Painoa on pudonnut pari kiloa. Olen vihdoin saanut jätettyä ylimääräiset sokerit pois, ostoskorin sisältö näyttää nyt ihan erilaiselta ja oloni on energisempi" nainen 58v.

"Olen löytänyt tasapainoa ruokatottumuksiin ja kehoon mutta myös mielen puolelle" nainen 55v.

"Nyt puhun itselleni kauniimmin, haluan syödä terveellisemmin ja olen löytänyt itselleni sopivan liikuntalajin"  nainen 50v.

"Löysin tavan palautua hektisestä työstäni. Olen nyt joogakoukussa." nainen 40v.


HINTA

369€ (sis.alv.) tai 123€/kk 

Huom! paketti sisältää 85€ arvoisen 5 kerran sarjakortin pienryhmätunneille

Olethan yhteydessä, jos sinulle herää kysymyksiä, joissa voimme auttaa hanna.lampen@sinunkeho.fi tai 0504433370.

Tule tekemään arjestasi energisempi, kehostasi solakampi, vahvempi ja ryhdikkäämpi sekä mielestäsi rennompi ja vapautuneempi Hyvinvointistudio Sinun Kehon tiimin kanssa. Tutustu meihin tästä!


KAIKKI SINUN KEHO PIENRYHMÄVALMENNUKSET SISÄLTÄVÄT SIIS:

-alan ammattilaisten ohjauksen ja tuen valmennuspaketin aikana

-pienryhmätapaaminen viikoittain, yhteensä 12krt 

-halukkaille tsemppiryhmä Whatsappissa

-5 x sarjakortti aikataulumme pienryhmätunneille

-keho-mielen vireystasoa lisääviä yhteisharjoituksia

-lihaskuntoa vahvistavia yhteisharjoituksia 

-avaavaa ja rauhoittavaa, kehon ja mielen stressitason laskua joogaharjoitusten avulla 

-tarkkoja ja tehokkaita pilatesharjoituksia sinun kehosi tilanne huomioon ottaen

-ryhmän ja ohjaajan tuen

-mahdollisuuden varata aika fysioterapeutille saman katon alta


VARAA PAIKKASI TÄÄLTÄ kauden alussa, soita 0504433370 tai laita postia kiinnostuksestasi seuraavaan alkavaan ryhmään hanna.lampen@sinunkeho.fi

Jos haluat käyttää muita maksutapoja kuten Smartum tai Edenred liikuntaseteleitä/-kortteja, Eazybreikia tai E-passin Sporttipassia, laita sähköpostia hanna.lampen@sinunkeho.fi