Sinun Keho -hyvinvointiryhmä

Haluatko oman pienryhmän, jonka mukana voit rauhassa tutustua pilatesharjoitteluun ja joogan eri muotoihin? Energiaa lisäävän valmennuksen, jonka aikana toivoisit tukea niin painonhallintaan kuin kokonaisvaltaiseen jaksamiseen? Ehkä rauhallinen ympäristö sopii sinulle? 

JOOGA, PILATES, METSÄLENKIT, PALAUTUMINEN, UNI, RAVINTO!

Sinun Kehon hyvinvointiryhmän sisältö painottuu pilatesharjoitteluun ja joogan eri muotoihin! Emme kuitenkaan unohda muita terveyttä edistäviä harjoituksia kuten yhteisiä kävelylenkkejä. Painotamme rauhallisempiin lajeihin mutta rauhallinen ei tarkoita etteikö harjoitukset olisi tehokkaita! 

Sinun Kehon hyvinvointiryhmä on suunnattu henkilöille, jotka haluavat tutustua syvemmin joogan asanaharjoitteluun, hengitysharjoituksiin ja joogafilosofiaan, historiaa unohtamatta. Paneudumme myös palautumiseen ja stressioireiden purkamiseen/ennaltaehkäisyyn joogan avulla sekä hyvän unen merkitykseen. 

Tämä hyvinvointiryhmä sopii hyvin myös niille, jotka kaipaavat kehon tukilihaksiston vahvistamista pilateksen avulla esimerkiksi selkäkipuilua helpottamaan. Ryhmään osallistuvilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajeista! 

Tässä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävässä hyvinvointiryhmässä tarkastelemme myös hyviä ravintotottumuksia. Ryhmä onkin hyvä myös henkilöille, jotka tietävät kuinka tulisi syödä säilyttääkseen solakkuutensa ja energiansa mutta syystä tai toisesta tämä ei ole onnistunut tai muutokset eivät ole pysyneet. 

Sinun Keho hyvinvointiryhmä ei välttämättä ole tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tehdä ryhmätapaamisilla kovia harjoituksia verenmaku suussa, sillä tämä ryhmä on lempeämpi. 

Pääohjaajana toimii Sinun Kehon yrittäjä, liikunnanohjaaja, pt, pilates- ja joogaopettaja Hanna Lampen

Tutustu Hannaan ja tuntiohjaajiimme TÄSTÄ


OSA ASIAKKAITTEMME PALAUTTEISTA:

"Nyt puhun itselleni kauniimmin, haluan syödä terveellisemmin ja olen löytänyt itselleni sopivan liikuntalajin" nainen 50v. 

"Selkäkivut ovat helpottaneet pilatesharjoittelun avulla" nainen 34v.

"Painoa on pudonnut pari kiloa. Olen vihdoin saanut jätettyä ylimääräiset sokerit pois, ostoskorin sisältö näyttää nyt ihan erilaiselta ja oloni on energisempi" nainen 58v.

"Olen löytänyt tasapainoa ruokatottumuksiin ja kehoon mutta myös mielen puolelle" nainen 55v.

"Löysin tavan palautua hektisestä työstäni. Olen nyt joogakoukussa." nainen 40v.

"Kiitos kaikille ja eristyiskiitos Hannalle! Todella oudon kevään aikana tunsin kuuluvani jonnekin omaan.." nainen 60v.

"Kiitos Hanna ja kaikki ihanaiset aivan mahtavasta keväästä/kesästä! Tämä on ollut todellinen Hyvinvointiryhmä! Voimaannuttavaa sekä psyykkisesti että fyysisesti.." nainen 50v.


TAPAAMISET: SYYSKAUDEN 2020 RYHMÄ ON TÄYNNÄ (toivomme, että pääset jokaiselle tapaamiselle mutta jos ilmoitat pakollisen poissaolosi ennen ryhmän aloitusta, voimme korvata 2 poissaoloa viikkotunneilla)

PAIKKA: Riihikalliossa, Sinun Kehon studiolla, osoitteessa Pellavamäentie 5 / tutkimusmetsän lenkkipoluilla

HINTA: 295€ sisältäen 10 tapaamista oman ryhmän kanssa +5 kerran sarjakortin viikkotunneille (arvo 85€)

Varaa paikkasi tästä linkistä kohdasta HYVINVOINTIRYHMÄ tai laita postia hanna.lampen@sinunkeho.fi, jos olet kiinnostunut tulevista, myöhäisemmän ajan ryhmistä tai sinulla on käytössäsi liikuntaan soveltuvat virikesetelit tai -saldoa