Sinun Keho -hyvinvointiryhmä

Haluatko oman pienryhmän, jonka mukana voit rauhassa tutustua pilatesharjoitteluun ja joogan eri muotoihin? Energiaa lisäävän valmennuksen, jonka aikana toivoisit tukea niin painonhallintaan kuin kokonaisvaltaiseen jaksamiseen? Ehkä rauhallinen ympäristö sopii sinulle? 

Sinun Keho hyvinvointiryhmässä emme unohda muita terveyttä edistäviä harjoituksia kuten kävelyä/hölkkää ja perinteistä lihaskuntoharjoittelua mutta painotamme harjoittelun rauhallisempiin lajeihin. Rauhallinen ei kuitenkaan tarkoita etteikö harjoitukset olisi tehokkaita! 

Sinun Keho hyvinvointiryhmä on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita pilateksesta ja joogasta. Haluavat tutustua joogan asanaharjoitteluun ja joogafilosofiaan, historiaa unohtamatta. Tämä hyvinvointiryhmä sopii hyvin myös niille, jotka kaipaavat kehon tukilihaksiston vahvistamista esimerkiksi selkäkipuilun takia. Ryhmään osallistuvilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajeista! 

Tarkastelemme kunnon eri osa-alueita, palautumista ja mahdollisten stressioireiden purkamista mutta myös hyviä ravintotottumuksia. Ryhmä onkin hyvä myös henkilöille, jotka tietävät kuinka tulisi syödä säilyttääkseen solakkuutensa ja energiansa mutta syystä tai toisesta tämä ei ole onnistunut tai muutokset eivät ole pysyneet. 

Sinun Keho pienryhmävalmennukset eivät välttämättä ole tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tehdä ryhmätapaamisilla kovia harjoituksia verenmaku suussa, sillä tämä ryhmä on lempeämpi. 

Tutustu hyvinvointiryhmän pääohjaajaan Hannaan ja tuntiohjaajiimme TÄSTÄ

OSA ASIAKKAITTEMME PALAUTTEISTA:

"Selkäkivut ovat helpottaneet pilatesharjoittelun avulla" nainen 34v.

"Painoa on pudonnut pari kiloa. Olen vihdoin saanut jätettyä ylimääräiset sokerit pois, ostoskorin sisältö näyttää nyt ihan erilaiselta ja oloni on energisempi" nainen 58v.

"Olen löytänyt tasapainoa ruokatottumuksiin ja kehoon mutta myös mielen puolelle" nainen 55v.

"Nyt puhun itselleni kauniimmin, haluan syödä terveellisemmin ja olen löytänyt itselleni sopivan liikuntalajin"  nainen 50v.

"Löysin tavan palautua hektisestä työstäni. Olen nyt joogakoukussa." nainen 40v.


HINTA

ajankohtaisten kurssien hinnat löydät TÄMÄN linkin kautta

Huom! paketti sisältää 85€ arvoisen 5 kerran sarjakortin pienryhmätunneille

Olethan yhteydessä, jos sinulle herää kysymyksiä, joissa voimme auttaa hanna.lampen@sinunkeho.fi tai 0504433370.

Tule tekemään arjestasi energisempi, kehostasi solakampi, vahvempi ja ryhdikkäämpi sekä mielestäsi rennompi ja vapautuneempi Hyvinvointistudio Sinun Kehon tiimin kanssa. 

VARAA PAIKKASI TÄÄLTÄ kauden alussa, soita 0504433370 tai laita postia kiinnostuksestasi seuraavaan alkavaan ryhmään hanna.lampen@sinunkeho.fi

Jos haluat käyttää muita maksutapoja kuten Smartum tai Edenred liikuntaseteleitä/-kortteja, Eazybreikia tai E-passin Sporttipassia, laita sähköpostia hanna.lampen@sinunkeho.fi