Hyvinvointistudio Sinun Kehon tiimi


HANNA

Olen ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut yrittäjä, touhukas kahden lapsen äiti ja eläinten ystävä. Hyvinvointistudio Sinun Keho on pitkäaikainen haaveeni, joka on hioutunut vuosien varrella, elämän karikkojenkin kautta, juuri sellaiseksi timantiksi, kun se hyvät kanssamatkustajat teille on auki! Kaikille avoimena, pienryhmiensä ansiosta yksilöllistä ohjausta ja rauhallisen ympäristön tarjoavana, sinun kehon ja mielen huoltamispaikkana!

Tutustun uusiin ihmisiin aina täydellä sydämellä! Avoimella asenteella otan myös sinut vastaan Sinun Kehon hyvinvointiryhmiin, pilatestunneille ja joogaan! 

Opiskelin lukion jälkeen Suomen Urheiluhierojaopistolla vuonna 2003. Ihmiskehon toiminnasta innostuneena ampaisin Vierumäen Urheiluopistolle opiskelemaan liikunnanohjausta ja myös henkilökohtaista valmennusta Kuntoliikuntaliiton (Fisaf) järjestämään personal training -koulutukseen vuonna 2006. Jatkoin opiskelua avoimessa yliopistossa liikuntalääketieteen linjalla, jonka lisäksi valmistuin pilatesohjaajaksi Terveysliikuntainstituutin pitkästä pilatesohjaaja koulutuksesta vuonna 2013. Myös jooga astui elämääni vuonna 2013! Olen saanut vahvan joogafilosofia ja anatomiapainotteisen (ryt200) joogaopettajan koulutukseni Villa Mandalasta vuosina 2015-2016. Jatkoin opintojani Clare Gates-Sjöblomin Seasonal Yin -koulutuksessa vuonna 2017, jonka jälkeen suuntasin joogaopettajan opintojen perässä Pohjois-Intian Rishikeshiin, World Peace Yoga Schoolin oppilaaksi vuonna 2019. Kehon ja mielen ammattilaisena olen myös itse oppilas aina, joten opintoni jatkuvat viimeistään, kun palaan takaisin Intiaan!

Vedin minä kerran korkkaritkin jalkaan edustajan työssä mutta palasin melko pian takaisin hyvinvointialalle. Työskentelen nyt isoa kokemusta rikkaampana, sillä tiedän kuinka keho ja mieli reagoivat kiireeseen, liialliseen tietokoneella ja auton ratissa istumiseen ja stressiin. Mutta tiedän myös keinoja kuinka sieltä pääsee pois!

Saat lämpimän vastaanoton tullessasi studiolle, ehdottoman hyväksyvää ja pehmeän kannustavaa tukea kaikkien ohjaajiemme matkassa! Voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet juuri nyt!

Kaikissa Hyvinvointistudio Sinun Kehon asioissa voit ottaa minuun yhteyttä! Lämpimästi tervetuloa!

Hanna Lampen

hanna.lampen@sinunkeho.fi

0504433370MARJO

Olen valmistunut sosiaalikasvattajaksi vuonna 1995. Sen jälkeen olen työskennellyt mm. lastensuojelussa, kasvattajana päiväkodissa, erityistukea tarvitsevien ihmisten parissa. Liikunta-alan työt ovat kulkeneet sosiaalialan rinnalla jo 25 vuotta. FAF Gym Traineriksi valmistuin 2008 ja FAF Personal Traineriksi 2009. Näiden koulutuksien jälkeen olen toiminut yksilövalmentajana ja vetänyt ryhmille erilaisia liikuntaan ja terveyteen liittyviä kursseja.


Uskon vahvasti siihen, että ihmiset ovat psykofyysissosiaalisia kokonaisuuksia. Hyvään oloon tarvitaan liikunnan lisäksi riittävästi lepoa ja oikeanlaista ravintoa. Liikunnan perusajatus on tukea sydäntä ja sielua, jotta arjen jaksaminen lisääntyy. Pysähtymisen taito, ajankäytön hallinta, sosiaalisten suhteiden toimivuus ja positiivinen elämänasenne ovat lottovoittoja kohti hyvää oloa. Jokainen ihminen on arvokas! Työssäni pääsen ja saan tukea erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä - se on minulle sydämen asia!


Oma hyvinvointini lähtee rakkaudesta läheisiini ja ystäviini. Monipuolinen liikunta pitää energiatasoni korkealla. Uskon pieniin hyviin tekoihin, halauksen voimaan ja kauniiden sanojen taikaan. Akut lataan mökillä, metsässä, patikoiden kauniissa maisemissa, hyvässä seurassa nauraen, kirjan äärellä tai rauhoittuen kuuntelemaan itseäni.


Nähdään Hyvinvointistudio Sinun Kehossa. Työskentelen siellä sinua varten, ammattitaidolla, kokemuksella ja suurella sydämellä.


MEIJU

Olen järvenpääläinen kahden pienen lapsen äiti ja fysioterapeutti. Työkokemusta on kertynyt kymmenisen vuotta ryhmäliikunnan puolelta ja viimeisen vuoden aikana olen aloittanut ohjaamaan FasciaMethod- kehonhuoltotunteja sekä jatkokouluttaudun parhaillaan PhysioPilates- ohjaajaksi.

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni!

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä ryhmäliikuntaan ja lisätyökalu yksilövalmennukseen. FasciaMe - konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. Yksilövalmennuskonsepti sisältää myös toiminnalliset liikkuvuus- ja liikehallintatestit valmennuskäyttöön. FasciaMe soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. FasciaMethod-konseptin ovat kehittäneet fysioterapeutti Anne Puranen ja fysioterapeutti Viivi Kettukangas.SATU

Aloitin astangajoogan vuonna 2000 Lontoossa asuessani. Vuonna 2005 lähdin Intiaan, Mysoreen opiskelemaan Sri K. Pattabhi Joisin astangajoogainstituuttiin (KPJAYI) , ja vietinkin Mysoressa seuraavat kolme vuotta Sri K. Pattabhi Joisin, tämän tyttären Saraswathin ja tyttärenpojan Sharathin opissa. Sain KPJAYI:n opetusluvan 2009 ja kävin Sharathin opettajille järjestämät kurssit Mysoressa kesällä 2010 ja 2014. 

Aloin opettaa astangajoogaa vuonna 2008 ja olen opettanut eri puolilla maailmaa, mm. Iso-Britanniassa, Saksassa, Sveitsissä, Thaimaassa, Singaporessa ja Kambodzhassa, ja viime aikoina Suomessa. Opiskelen myös intialaista filosofiaa Anantha Research Foundationissa Mysoressa. 

Opetan astangajoogaa niin kuin sitä perinteisesti opetetaan Mysoressa, eli harjoituksen ydin on mysoreharjoitus, jossa jokainen tekee omaa harjoitustaan hengityksensä tahdissa ja saa yksilöllistä apua opettajalta. Minulla ei ole tasoryhmiä, vaan myös vasta-alkajat ovat tervetulleita mysoretunneille. Jos haluat kokeilla astangajoogan alkeita ennen kuin sitoudut mysoreharjoitukseen, Sinun Kehon astangatunti maanantai-iltaisin on vasta-alkajille sopiva tunti, jolla käydään läpi perusasioita kaikille sopivassa tahdissa.TUIJA

Olen koulutettu hieroja ja valmistunut Tikkurilan Edupolista 2014, missä meillä oli erikoistumisosiona kivun hoito. Klassinen hieronta on minun osaamisalue ja sitä olen tehnyt valmistumisesta asti. Teen myös kinesioteippausta, rentouttavaa ja stressinpesunakin tunnettua Intialaista päähierontaa sekä lymfaattista hierontaa (harjoittelen vielä ja siksi oppilashinta).

Olen tehnyt lähes koko ikäni erilaisia asiakaspalvelun töitä ja se onkin minun juttuni. Hierojana haluan saada autettua asiakkaita mahdollisimman paljon, mikäli heillä on erilaisia kiputiloja tai lihakset jumissa enemmän tai vähemmän. Yritän yhdessä asiakkan kanssa miettiä mistä kipu tai lihasjumit voisi johtua ja mitä asialle voisi tehdä.

Mikäli kaipaat ihan vain rentoutusta tai tunnet että lihakset on jumissa ja rajoittaa liikkeitä, niin olet lämpimästi tervetullut hierottavaksi. Valitse vain haluamasi hieronnan pituus, mitkä ovat 30 - 120 min.

tuijanhh.com

p. 0400 969 689MARIA

Olen kahden lapsen äiti, luontoa ja liikkumista rakastava, ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut pieni maailmanmatkaaja. Koulutukseltani olen RYT 200 koulutuksen käynyt joogaopettaja, sosionomi (AMK), personal trainer ja ravintoneuvoja.

Dynaamisilla tunneillani vahvistetaan kehoa ja kehon hallintaa, unohtamatta joogan perimmäistä tarkoitusta, eli sisäisen tasapainon löytämistä. Jokaisella keholla on oma tarinansa, joten pyrin ohjaamisessa painottamaan oman kehon kuuntelua ja turvallisia linjauksia.IDA-SOFIA

Jooga tuli elämääni, kun lukion jälkeen etsin omaa suuntaani ja jotain, joka auttaisi selvittämään omat solmuni elämässä. Neljän vuoden aikana jooga on auttanut enemmän kuin mikään muu asia elämässäni ymmärtämään itseäni, ymmärtämään muita ihmisiä ja päästämään irti asioista. Jooga on opettanut niin paljon muutakin! Sen vuoksi lähdin opiskelemaan hathajoogaopettajaksi Joogakoulu Shantiin, jossa olin viimeiset vuodet harjoitellut. Joogaopettajakoulutuksen lisäksi olen käynyt useita joogakursseja, shiatsu-työpajoja ja pranayama-hengitysharjoituskurssin. Lisäksi käyn vuosittain oman joogaopettajani retriitillä hakemassa uutta inspiraatiota ja kokemusta.   

Viimeisten vuosien aikana olen suorittanut ravitsemustieteen laajat opinnot avoimessa yliopistossa, opiskellut vapaa-ajallani aktiivisesti kokonaisvaltaista hyvinvointia, toiminut freelancerina leivontablogin parissa ja tehnyt päivittäistavarakaupan töitä. Tästä matkani jatkuu funktionaalisen ravitsemustieteen ja avoimen yliopiston lääketieteen parissa, tähtäimessä sertifioidun FLT-ravintovalmentajan ammatti.

Jooga on minulle ennen kaikkea elämäntapa ja asanaharjoittelu on yksi osa sitä. Meditaatio, terveelliset elämäntavat ja positiivinen elämänasenne ovat yhtä lailla joogaa minulle.

Sinun Kehon studiolla opetan lempeää ja dynaamista hathajoogaa sekä yinjoogaa. Opetustyylini liike on virtaavaa ja pyrin vaivattomuuteen ja hyvän olon tunteeseen, kun kehoa liikutetaan. Perinteisen ja tiettyyn kaavaan keskittyvän asanan sijaan keskityn enemmän siihen, miten asanaa voi lähestyä lempeästi ja tutkivasti jokaisen kehotyyppiä kunnioittaen. Keho ja mieli kun ovat sellaisia, että pakottaminen ja puskeminen harvoin johtavat toivottuun päämäärään. Kun annetaan aikaa ja edetään vaihe vaiheelta, niin keho alkaa tottumaan uusiin liikelaajuuksiin ja harjoitus kehittyy sen myötä. Pitkä tanssitaustani on vaikuttanut paljon siihen, miten linjaan liikkeitä anatomisesti järkevästi ja pyrin pitkiin linjoihin. Koko kehon hengitys, maadoitus, keveys ja orgaanisuus ovat tärkeitä teemoja joogassani.MERIKA

Hallinta, keskittyminen ja täsmällisyys! Kolme lempiperiaatettani Pilateksen kuudesta perusperiaatteesta, jotka pääset kokemaan tunneillani. Hyvän kehonhallinnan harjoittelu ja oman kehontuntemuksen parantaminen edellyttää keskittymistä, jotta liike on mahdollista suorittaa täsmällisesti. Kun liike on täsmällistä, toteutuu laatu ja syntyy kehitys.

Alan vaihdos rahoitusalalta v. 2016 on antanut minulle näkemystä ja ymmärrystä hektisen arjen ja oman hyvinvoinnin kanssa tasapainoitteluun ja sen tuomiin haasteisiin. Näiden kahden vuoden aikana olen kartuttanut ohjaajakokemusta fysiikkavalmennuksen parissa pääasiassa yksilöasiakkaita ohjaten. Pilateksesta innostuin täysillä vuoden vaihteessa. Opintoni Somatic Centerillä ovatkin jo loppusuoralla ja valmistun Somatic Pilates -ohjaajaksi tulevana syksynä.

Kahden lapsen äitinä raskausaika ja palautumista edistävä valmennus ovat lähellä sydäntäni. Tähän syventävän koulutuksen olen saanut Suomen Terveysliikuntainstituutin "Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio" -koulutuksesta. 

Ohjaajana olen lempeän tarkka ja asiakkaan kohtaaminen yksilönä on minulle tärkeää myös ryhmää ohjatessa. Tavoitteeni on auttaa asiakkaitani parempaan arjen asentoon ja saavuttamaan liikkuva, ryhdikäs ja vahva keho. 

PS. Mikäli olet kiinnostunut yksilötunnista, kysy rohkeasti lisää! 
TERHI

Olen luontoa ja liikuntaa rakastava 30-vuotias fysioterapiaopiskelija, joka on jo pitkään ollut kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista. Erityisesti minua kiehtoo kehon ja mielen yhteys sekä se, että miten ihmiset pystyisivät parantamaan omaa hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti.

Sinun Keho -studiolla ohjaan pilatesta sekä yin-joogaa. Ohjauksessani pyrin luomaan tehokkaan mutta miellyttävän harjoituksen lisäksi myös mieltä rentouttavan ilmapiirin. Toivon, että tuntieni jälkeen asiakkaat tuntevat olonsa rentoutuneeksi ja kiireettömäksi sekä kehon hyväksi.

Aloitan nyt syyskuussa 2018 noin vuoden kestävän Somatic Pilates -ohjaajakoulutuksen, joka tulee varmasti antamaan paljon uusia työkaluja entistä monipuolisempien pilatestuntien pitämiseen. Aikaisemmin olen käynyt PilatesHealth -ohjaajakoulutuksen Minna Määtän sekä Heikki Lempiäisen johdolla. Yin-joogasta olen käynyt Yoga Nordicin 40h -ohjaajakoulutuksen sekä Chi Therapeuticsin 50h -ohjaajakoulutuksen. Chi Therapeuticsilla jatkan tulevana syksynä kohti ryt200 yin-jooga ohjaajatutkintoa. Aikaisemmalta koulutukseltani olen myös ekonomi. Talvisin minuun voi lisäksi törmätä hiihdonopettajana ja kesäisin Twenty Knotsilla SUP-ohjaajana.

Toivotan kaikki oikein lämpimästi tervetulleiksi tunneilleni <3Terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisterin löydät Valviran nettisivuilta