Hyvinvointistudio Sinun Kehon tiimi


HANNA

Olen ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut yrittäjä, touhukas kahden lapsen äiti. Hyvinvointistudio Sinun Keho on pitkäaikainen haaveeni, joka on hioutunut vuosien varrella juuri sellaiseksi timantiksi, kun se hyvät kanssamatkustajat teille on ollut avoimena vuodesta 2017 alkaen. Kaikille avoimena, pienryhmiensä ansiosta yksilöllistä ohjausta ja rauhallisen ympäristön tarjoavana, sinun kehon ja mielen huoltamispaikkana!

Opiskelin 2000-luvun alussa terveydenhuollon- ja liikunnanalalle, urheiluhierojaksi, liikunnanohjaajaksi ja personal traineriksi Suomessa, josta myöhemmin pilatesohjaajaksi ja joogaopettajaksi sekä Suomessa että Intiassa. Kehon ja mielen ammattilaisena olen myös itse jatkuvasti oppilaan roolissa ja tällä hetkellä suoritankin fysioterapiaopintoja Lahden ammattikorkeakoulussa.

Saat lämpimän vastaanoton tullessasi Sinun Kehon studiolle ja verkkokursseille, ehdottoman hyväksyvää ja pehmeän kannustavaa tukea kaikkien ohjaajiemme matkassa! Voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet juuri nyt!

Kaikissa Hyvinvointistudio Sinun Kehon asioissa voit ottaa minuun yhteyttä! 

Hanna Lampen

hanna.lampen@sinunkeho.fi

0504433370
IDA-SOFIA

Jooga tuli elämääni, kun lukion jälkeen etsin omaa suuntaani ja jotain, joka auttaisi selvittämään omat solmuni elämässä. Neljän vuoden aikana jooga on auttanut enemmän kuin mikään muu asia elämässäni ymmärtämään itseäni, ymmärtämään muita ihmisiä ja päästämään irti asioista. Jooga on opettanut niin paljon muutakin! Sen vuoksi lähdin opiskelemaan hathajoogaopettajaksi Joogakoulu Shantiin, jossa olin viimeiset vuodet harjoitellut. Joogaopettajakoulutuksen lisäksi olen käynyt useita joogakursseja, shiatsu-työpajoja ja pranayama-hengitysharjoituskurssin. Lisäksi käyn vuosittain oman joogaopettajani retriitillä hakemassa uutta inspiraatiota ja kokemusta.   

Viimeisten vuosien aikana olen suorittanut ravitsemustieteen laajat opinnot avoimessa yliopistossa, opiskellut vapaa-ajallani aktiivisesti kokonaisvaltaista hyvinvointia, toiminut freelancerina leivontablogin parissa ja tehnyt päivittäistavarakaupan töitä. Tästä matkani jatkuu funktionaalisen ravitsemustieteen ja avoimen yliopiston lääketieteen parissa, tähtäimessä sertifioidun FLT-ravintovalmentajan ammatti.

Jooga on minulle ennen kaikkea elämäntapa ja asanaharjoittelu on yksi osa sitä. Meditaatio, terveelliset elämäntavat ja positiivinen elämänasenne ovat yhtä lailla joogaa minulle.

Sinun Kehon studiolla opetan lempeää ja dynaamista hathajoogaa sekä yinjoogaa. Opetustyylini liike on virtaavaa ja pyrin vaivattomuuteen ja hyvän olon tunteeseen, kun kehoa liikutetaan. Perinteisen ja tiettyyn kaavaan keskittyvän asanan sijaan keskityn enemmän siihen, miten asanaa voi lähestyä lempeästi ja tutkivasti jokaisen kehotyyppiä kunnioittaen. Keho ja mieli kun ovat sellaisia, että pakottaminen ja puskeminen harvoin johtavat toivottuun päämäärään. Kun annetaan aikaa ja edetään vaihe vaiheelta, niin keho alkaa tottumaan uusiin liikelaajuuksiin ja harjoitus kehittyy sen myötä. Pitkä tanssitaustani on vaikuttanut paljon siihen, miten linjaan liikkeitä anatomisesti järkevästi ja pyrin pitkiin linjoihin. Koko kehon hengitys, maadoitus, keveys ja orgaanisuus ovat tärkeitä teemoja joogassani.
TERHI

Olen luontoa ja liikuntaa rakastava 30-vuotias fysioterapiaopiskelija, joka on jo pitkään ollut kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista. Erityisesti minua kiehtoo kehon ja mielen yhteys sekä se, että miten ihmiset pystyisivät parantamaan omaa hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti.

Sinun Keho -studiolla ohjaan pilatesta sekä yin-joogaa. Ohjauksessani pyrin luomaan tehokkaan mutta miellyttävän harjoituksen lisäksi myös mieltä rentouttavan ilmapiirin. Toivon, että tuntieni jälkeen asiakkaat tuntevat olonsa rentoutuneeksi ja kiireettömäksi sekä kehon hyväksi.

Aloitin syyskuussa 2018 noin vuoden kestävän Somatic Pilates -ohjaajakoulutuksen, joka tulee varmasti antamaan paljon uusia työkaluja entistä monipuolisempien pilatestuntien pitämiseen. Aikaisemmin olen käynyt PilatesHealth -ohjaajakoulutuksen Minna Määtän sekä Heikki Lempiäisen johdolla. Yin-joogasta olen käynyt Yoga Nordicin 40h -ohjaajakoulutuksen sekä Chi Therapeuticsin 50h -ohjaajakoulutuksen. Chi Therapeuticsilla jatkan tulevana syksynä kohti ryt200 yin-jooga ohjaajatutkintoa. Aikaisemmalta koulutukseltani olen myös ekonomi. Talvisin minuun voi lisäksi törmätä hiihdonopettajana ja kesäisin Twenty Knotsilla SUP-ohjaajana.

Toivotan kaikki oikein lämpimästi tervetulleiksi tunneilleni ❤️
HENNA-MAIJA

RYT 200 - flow-joogaopettaja

Musiikin maisteri 

Olen onnekas, kun saan joogatunneillani yhdistää kaksi sydäntäni sykähdyttävää asiaa: joogan ja musiikin. Joogaopettajuuden lisäksi olen ammattimuusikko, ja loppurentoutuksen aikana soitan harmonikalla rentoutukseen sopivaa säveltämääni tai sovittamaani musiikkia. Livenä soitetut sävelet resonoivat kehossa ja mielessä äänimaljojen tapaan. Olen saanut joogasta ihan mielettömästi iloa, rauhaa ja voimaa, ja on ihanaa päästä jakamaan tätä hyvää oloa eteenpäin!
KATJA

Olen alunperin vaasalainen, asunut Turussa pari vuotta ja nyt muuttanut Vantaalle.

Olen opettanut Suomessa vuodesta 2003, sitä ennen asuin ja opetin Yhdysvalloissa. Olen saanut opettajakoulutukseni 1999-2000 alunperin klassisessa Sivananda-joogassa, ja vuosien varrella käynyt koko ajan uusia koulutuksia eli opetan nykyään useita eri joogamuotoja ja erilaisia kehonhuoltomenetelmiä.

Minulle tärkeää niin omassa harjoituksessa kuin opettamisessa on yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus, oman kehon tunteminen ja kunnioittaminen ja sen kanssa yhteistyössä eteneminen.

Tulemme kaikki erilaisista taustoista ja lähtökohdista ja jokainen päivä, jokainen harjoitus on erilainen kokemus, koska kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tämä on tärkeää muistaa omaa harjoitusta rakentaessa. Läsnäolo tässä hetkessä, tässä kehossa. Kyky tarvittaessa vaatia itseltään vähän enemmän, mutta ennenkaikkea lempeys ja armollisuus itseään kohtaan, lupa tehdä vähän vähemmän ja levätä enemmän kun on sen aika.

Olen kiitollinen kun olen saanut olla mukana niin monen oppilaan matkalla tuntemaan ja kunnioittamaan omaa kehoaan.
KIRSI

Koulutukseltani olen RYT200 aikuisten- ja lasten joogaopettaja sekä käynyt näiden lisäksi useita lisäkoulutuksia joogan opettamiseen, muun muassa yin-jooga, odottavien ja synnyttäneiden äitien jooga sekä perhejooga. Olen opiskellut myös thaijoogahieronnan tasot 1 ja 2 ja yhdistän tätä tietoutta myös joogatunneillani. 

Viimeisen kahden vuoden ajan olen ohjannut joogaa monipuolisesti ja päätoimisesti eri puolilla pääkaupunkiseutua. Haluan koko ajan oppia uutta ja jaan oppimaani mielelläni eteenpäin. Ohjaajana olen positiivinen ja läsnä. Päämääräni on, että jokainen tekee liikkeet, asanat, juuri itselleen sopivalla tavalla, anatomia huomioiden. Harjoitus on aina kunkin oma matka ja tulee muistaa, että päivät ovat erilaisia, eikä aina tarvitse tehdä kaikkea, välillä voi vaan olla.

Sinun Kehon studiolla opetan corejoogaa ja yinjoogaa. Lämpimästi tervetuloa!
SANNA

Olen Sanna Sassi, yinjooga- ja pilatesohjaaja, ja keväällä 2020 EduFocus -koulutuksen käynyt psyykkinen valmentaja. 

Yinjooga on opettanut minulle kykyä rentoutua ja pysähtyä kuulemaan itseäni, oman kehoni tarpeita. Olen innostuja ja lähden helposti toteuttamaan itseäni suorittamalla. Yinjooga on tuonut tähän tarpeellista vastapainoa ja tuottaa minulle iloa ja hyvää oloa päivittäin ❤️Tätä hyvää haluan tuoda myös sinulle ohjaukseni kautta. Ohjaustapani on lempeä ja hyväksyvä, kunkin omaa kehoa kunnioittava. 

Olen erityisen kiinnostunut ihmisen mielestä ja mielen taidoista, joita voi harjoittaa kuin mitä hyvänsä fyysistäkin taitoa. Psyykkisen valmentajan koulutuksesta olen löytänyt tähän hetkeen puuttuvan palasen ohjaajuuden polulleni.


Nähdään matolla 🙏
TUIJA

Olen koulutettu hieroja ja valmistunut Tikkurilan Edupolista 2014, missä meillä oli erikoistumisosiona kivun hoito. Klassinen hieronta on minun osaamisalue ja sitä olen tehnyt valmistumisesta asti. Teen myös kinesioteippausta, rentouttavaa ja stressinpesunakin tunnettua Intialaista päähierontaa sekä lymfaattista hierontaa (harjoittelen vielä ja siksi oppilashinta).

Olen tehnyt lähes koko ikäni erilaisia asiakaspalvelun töitä ja se onkin minun juttuni. Hierojana haluan saada autettua asiakkaita mahdollisimman paljon, mikäli heillä on erilaisia kiputiloja tai lihakset jumissa enemmän tai vähemmän. Yritän yhdessä asiakkan kanssa miettiä mistä kipu tai lihasjumit voisi johtua ja mitä asialle voisi tehdä.

Mikäli kaipaat ihan vain rentoutusta tai tunnet että lihakset on jumissa ja rajoittaa liikkeitä, niin olet lämpimästi tervetullut hierottavaksi. Valitse vain haluamasi hieronnan pituus, mitkä ovat 30 - 120 min. www.varaaheti.fi/sinunkeho

www. tuijanhh.com 

p. 0400 969 689
VELMU 💚 

Henkinen tuki, työpäivien tauottaminen ja muuten iloisen ja positiivisen ilmapiirin luominen on Velmun työnkuvassa etualalla. Velmu tulee myös jatkamaan edesmenneen sihteerin aloittamaa arvokasta työtä senioreiden kuntosali avustajana. Jos hyvin käy, ehkä tapaat sihteerin velmuilemassa Riihikallion lenkkipoluilla tai mahdollisesti jopa studiolla ennen tai jälkeen jooga- ja pilatestuntien 😉