Yang & Yin jooga

Tunnilla yhdistyvät kiinalaisen filosofian kaksi perusvoimaa yang ja yin. Aktiivinen osuus yang rakentuu liikkuvaan asanaharjoitukseen, yin -osuudessa pysähdytään kehon luonnollisia liikeratoja palauttavaan ja mielen jännityksiä rentouttavaan harjoitukseen. Sinulle joka kaipaat lempeää fyysistä haastetta ja rentouttavan osion samassa paketissa. Tunti sopii kaikille, sillä tarvittaessa opettaja antaa vaihtoehdon liikkeille ja asennoille.

Hathajooga

Hathajooga on joogan klassinen muoto, muiden joogamuotojen perusta. Rauhallinen ja lempeä hathajooga koostuu asennoista eli asanoista ja hengitysharjoituksesta, jotka vahvistavat kehon ja mielen tasapainoa, elinvoimaa.
Harjoitukset pitävät selän ja nivelet joustavina, edistävät verenkiertoa ja auttavat oikean hengitystekniikan löytymisessä. Hathajooga sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. 

Lämpö Yinjooga

Jooga lämpimässä salissa on miellyttävää erityisesti viileinä vuodenaikoina. Lämpö tuo erilaisen vivahteen harjoitukseen.

Turvallisesti infrapunalämmittimien avulla lämmitetyt lihakset ja nivelet voivat saada mahdollisuuden syvempään venymiseen. Siksi erityisesti lämpöjoogassa asanoihin on mentävä tarkasti omia rajoja kunnioittaen.

Koska tunti ei ole hotjooga vaan lämpöjooga, suosittelemme pukeutumaan tunnille kuten pukeutuisit muutenkin yinjoogaan!

​Tunnille voi osallistua ilman aikaisempaa kokemusta joogasta.