Yang & Yin jooga

Tunnilla yhdistyvät kiinalaisen filosofian kaksi perusvoimaa yang ja yin. Aktiivinen osuus yang rakentuu liikkuvaan, rauhalliseen asanaharjoitukseen, yin -osuudessa pysähdytään kehon luonnollisia liikeratoja palauttavaan ja mielen jännityksiä rentouttavaan harjoitukseen. Sinulle joka kaipaat lempeää fyysistä haastetta ja rentouttavan osion samassa paketissa. Tunti sopii kaikille, sillä tarvittaessa opettaja antaa vaihtoehdon liikkeille ja asennoille.

Niska-hartia jooga

Tunti alkaa kehoa ja mieltä rentouttavalla hengitysharjoituksella, jonka jälkeen edetään lempeän, hengityksen avulla rytmittyvän, erityisesti niska-hartiaseudun jännitystiloihin keskittyvän ja aineenvaihduntaa lisäävän kehon herättelyn ja lempeän voimistamisen kautta selkää, niska-hartiaseutua ja rintarangan aluetta avaaviin sekä mieltä rauhoittaviin yin-asanoihin. Harjoitus päättyy rentoutumiseen.

Lämpö Yinjooga

Jooga lämpimässä salissa on miellyttävää erityisesti viileinä vuodenaikoina. Lämpö tuo erilaisen vivahteen harjoitukseen.

Turvallisesti infrapunalämmittimien avulla lämmitetyt lihakset ja nivelet voivat saada mahdollisuuden syvempään venymiseen. Siksi erityisesti lämpöjoogassa asanoihin on mentävä tarkasti omia rajoja kunnioittaen.

Koska tunti ei ole hotjooga vaan lämpöjooga, suosittelemme pukeutumaan tunnille kuten pukeutuisit muutenkin yinjoogaan!

​Tunnille voi osallistua ilman aikaisempaa kokemusta joogasta.