Kotimainen painopeitto


Sinun Keho painopeitot ovat laadukkaita, Suomessa käsintehtyjä painavia peittoja, jotka on tarkasti suunniteltu lapsen ja aikuisen rauhoittumista ja nukahtamista helpottamaan. Painopeiton vaikutus pohjaa mielihyvähormonien tuotantoon. Tasaista, sopivan painoista peittoa käytettäessä keho saa aivoilta viestin kun on aika rauhoittua. Näin ollen Sinun Keho painopeitto auttaa levottomuuteen, parantaa unenlaatua ja helpottaa nukahtamista kuin lempeä kapalointi. Peitoissa on otettu huomioon kehoa myötäilevä muotoilu parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Riittävä palautuminen on edellytys tasapainoiseen arkeen! Painopeittoja käytetään usein myös terapiavälineenä aistihäiriöiden kuntoutuksessa ja helpottamaan arjen sujumista sairaaloissa, kouluissa ja kotona.

Toimintaterapeuttien ohjeistuksen mukaan peiton painon tulee olla noin 10% käyttäjän normaalista painosta tai lääkärin/terapeutin ohjeistuksen mukainen paino. Yli 10 kiloista painopeittoa suosittelemme vain terapiakäyttöön. Näin painava peitto voi olla liian painava läpi yön käytettäessä. Jos siis haluat käyttää painopeittoa läpi yön ja painat esimerkiksi 68kg, valitse 7kg painopeitto!

Jokaisen pienenkin painopeiton käyttäjän on päästävä itse pois peiton alta! Lasten kohdalla runsaspainoisia painopeittoja käytetäänkin usein rauhoittumiseen, ei välttämättä unen aikana. Painopeittoa tulee käyttää vain lääkärin tai omahoitajan luvalla, jos sairastaa vakavaa hengitys- tai verenkiertoelimistön sairautta tai osteoporoosia.Painopeitto kokemuksia: 

"Hain peiton eilen postista ja ainakin yhden päivän perusteella voin sanoa että olen todella tyytyväinen tuotteeseen, en muista koska viimeksi olisin nukkunut koko yötä heräämättä välillä. Kiitos paljon teille! "

"Jo ensimmäisenä yönä nukahdin tosi nopeasti peiton alle. En kääntyillyt yön aikana montaa kertaa ja nukuin 9h. Nukuin sikeästi ja levollisesti. Aamulla olin todella ihmeissäni. Tältäkö tuntuu nukkua hyvin ja pitkään?" 

"Oon nukkunut täysin katkeamatonta unta painopeiton avulla mihin en ole pystynyt edes lääkkeillä kohta kolmeen vuoteen. Painan n.60 kiloa ja peitto on 7 kiloa. En ehkä tiedä parempaa ostosta kuin tämä. "

"Poika tykkää painavasta peitosta. Kun painopeiton laittaa päälle, hän nukahtaa 10minuutissa ja sitten otan sen pois"

"Lapset nukkuu levollisemmin. Tuotteet on vastannut odotuksia"

"Vaikka hankimme peiton tyttärelle, olen itse käyttänyt peittoa ja olen tykännyt peitosta kovasti"

"Olen jättänyt kaikki nukahtamislääkkeet nyt pois. Nukun edelleen hyvin ja pitkään. Aivan kuin kehoni haluaisi ottaa takaisin menetettyjä unia, sillä nyt nukun joka yö 8-10h."

Maikin painopeitto kokemukset voit lukea tästä


Sinun Keho painopeitot

> Suomalaista käsityötä suoraan ompelimolta

> Otettu huomioon ekologisuus

> Laadukas, myös mm. terapiakeskusten ja sairaaloiden käytössä

> Päällikangas on kestävä ja pestävä

> Pienet painotaskut tekevät peitosta kehon myötäisen ja ne estävät painon liiallisen liikkumisen peitossa

> Täyte on puhdasta, kierrätettyä R-pet raetta ja vanua

> Vanua on yksi kerros, jotta peitto ei olisi liian kuuma mutta on pehmeä

> Koot 120x160, 150x200, 150x210 tai oma valintasi 

> Hinnat alkaen 190€ riippuen koosta ja painosta

> Paino valittavissa 3 - 15kg välillä

Tuplapeitot ja muut erikoiskoot teemme teille erikoistilauksesta! 


TILAA PAINOPEITTO LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIA hanna.lampen@sinunkeho.fiTILATESSASI SINUN KEHO PAINOPEITON TUET SUOMALAISIA PIENYRITTÄJIÄ JA KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ