Pestävät painopeitot ilman toimituskulua lähimpään postiin suoraan ompelimolta!

Painopeitto

Sinun Kehon terapeuttiset painopeitot ovat laadukkaita, Suomessa käsintehtyjä painavia peittoja, jotka on tarkasti suunniteltu lapsen ja aikuisen rauhoittumista ja nukahtamista helpottamaan. Painopeitoissa on otettu huomioon hyvä materiaali ja käyttömukavuus. 

Painopeiton vaikutus pohjaa mielihyvähormonien tuotantoon. Tasaista, sopivan painoista peittoa käytettäessä keho saa aivoilta viestin kun on aika rauhoittua. Näin ollen Sinun Kehon painopeitto auttaa levottomuuteen, helpottaa nukahtamista ja parantaa unenlaatua kuin lempeä kapalointi. Painopeittoja käytetään usein myös terapiavälineenä aistihäiriöiden kuntoutuksessa ja helpottamaan arjen sujumista sairaaloissa, kouluissa ja kotona.

Toimintaterapeuttien ohjeistuksen mukaan peiton painon tulee olla noin 10% käyttäjän normaalista painosta tai lääkärin/terapeutin ohjeistuksen mukainen paino. Yli 10 kiloista painopeittoa suosittelemme vain terapiakäyttöön. Näin painava peitto voi olla liian painava läpi yön käytettäessä. Jos siis haluat käyttää painopeittoa läpi yön ja painat esimerkiksi 68kg, valitse 7kg painopeitto

Jokaisen pienenkin painopeiton käyttäjän on päästävä itse pois peiton alta! Lasten kohdalla runsaspainoisia painopeittoja käytetäänkin usein rauhoittumiseen, ei välttämättä unen aikana. Painopeittoa ei tule käyttää jos sairastat hengitys- tai verenkiertoelimistön sairauksia tai osteoporoosia. Pyydäthän lääkärin/terapeutin konsultaatiota tarkempiin vasta-aiheisiin.

Kaikki Sinun Kehon painopeitot ovat päälikankaaltaan valkoisia ja paloturvallisia syksystä 2019 alkaen!

Painopeitto kokemuksia: 

"Hain peiton eilen postista ja ainakin yhden päivän perusteella voin sanoa että olen todella tyytyväinen tuotteeseen, en muista koska viimeksi olisin nukkunut koko yötä heräämättä välillä. Kiitos paljon teille! "

"Jo ensimmäisenä yönä nukahdin tosi nopeasti peiton alle. En kääntyillyt yön aikana montaa kertaa ja nukuin 9h. Nukuin sikeästi ja levollisesti. Aamulla olin todella ihmeissäni. Tältäkö tuntuu nukkua hyvin ja pitkään?" 

"Oon nukkunut täysin katkeamatonta unta painopeiton avulla mihin en ole pystynyt edes lääkkeillä kohta kolmeen vuoteen. Painan n.60 kiloa ja peitto on 7 kiloa. En ehkä tiedä parempaa ostosta kuin tämä. "

"Poika tykkää painavasta peitosta. Kun painopeiton laittaa päälle, hän nukahtaa 10minuutissa ja sitten otan sen pois"

"Lapset nukkuu levollisemmin. Tuotteet on vastannut odotuksia"

"Vaikka hankimme peiton tyttärelle, olen itse käyttänyt peittoa ja olen tykännyt peitosta kovasti"

"Olen jättänyt kaikki nukahtamislääkkeet nyt pois. Nukun edelleen hyvin ja pitkään. Aivan kuin kehoni haluaisi ottaa takaisin menetettyjä unia, sillä nyt nukun joka yö 8-10h."

Maikin painopeitto kokemukset voit lukea tästä

Sinun Kehon painopeitot

> Suomalaista käsityötä

> Ekologinen

> Laadukas

> Päälikangas valkoinen ja paloturvallinen

> Pienet painotaskut estävät painon liiallisen liikkumisen peitossa

> Koot 120x160,150x200,150x210 tai oma valintasi

> Paino valittavissa 3 - 15kg välillä

> Täyte TUULETETTAVISSA PAINOPEITOISSA viljan jyvät ja vanu 

> Täyte PESTÄVISSÄ PAINOPEITOISSA puhdas, kierrätetty muovirae ja vanu

> Vanua yksi kerros, jotta peitto ei olisi liian kuuma mutta on pehmeä

> Mahdollisuus tilata suojalakana (suositus tuuletettaviin peittoihin)


SINUN KEHON PAINOPEITTOJEN HINNAT JA VERKKOKAUPPAAN

Koko                        Tuuletettava   Pestävä

120 x 160cm    3 - 5kg       189€         295€ 

150 x 200cm   5 - 6kg      209€         327€ 

150 x 200cm   7kg            239€         367€ 

150 x 200cm   8 - 9kg       269€        415€ 

150 x 200cm   10kg ja yli   289€        479€

150 x 210cm    10kg ja yli   319€         519€

KATSO AJANKOHTAISET ALENNUKSET PAINOPEITOT VERKKOKAUPASTA 


TUPLAPEITOT JA MUUT KOOT

Tuplapeitot ja muut erikoiskoot, joita et löydä hinnastostamme teemme teille erikoistilauksesta! Lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@painopeitot.fi

+ toimituskulut/peitto kotimaan postiin 14,95€/peitto tai EU alueelle 39,90€/peitto. Emme lähetä painopeittoja EU:n ulkopuolisiin maihin tullimääräysten vuoksi. Pestävät peitot nyt ilman toimituskulua lähimpään Postiin!

SUOJALAKANA (ei pakollinen)

Halutessasi voit tilata Sinun Kehon painopeiton päälle suojalakanan. Suositus tuuletettaviin painopeittoihin etenkin lasten kohdalla. Painopeiton päällä käytetään vähintään omaa pussilakanaa normaaliin tapaan.

> Päällisessä kosteus-suoja

> Päällinen konepestävä 90 astetta

SUOJAPÄÄLLISEN HINTA

Koko

120 x 160cm                                       89€ 

150 x 200cm                                      95€ 

150 x 210cm                                       98€ 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

OSTA PAINOPEITTO TÄSTÄ

SAIRAALAT/TERAPIAKESKUKSET/LAITOKSET voitte tilata painopeittoja lähettämällä tuotteen tiedot ja toimitus- sekä laskutustiedot osoitteeseen asiakaspalvelu@painopeitot.fi . Laskuun lisätään laskutuslisä 7€

Olet myös tervetullut kokeilemaan painopeittoa ennen ostopäätöstäsi hyvinvointistudiollamme Tuusulassa tai fysioterapiakeskuksessa Sastamalassa. Laitathan viestiä sopiaksesi tapaamisajan Tuusulaan asiakaspalvelu@painopeitot.fi tai Sastamalaan loposenlapasesta@gmail.com

Kysyttävää? Ole yhteydessä: asiakaspalvelu@painopeitot.fi 


TILATESSASI SINUN KEHON PAINOPEITON TUET SUOMALAISIA PIENYRITTÄJIÄ JA KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ