Balilla matkassasi mukana kaksi hyvinvointialan ammattilaista


Hanna on hyvinvointialan yrittäjä, tuusulalaisen Hyvinvointistudio Sinun Kehon perustaja. Hän on kouluttautunut 2000-luvun alussa urheiluhierojaksi, liikunnanohjaajaksi, liikuntapalveluiden tuottajaksi ja personal traineriksi. Useiden ohjausvuosien myötä kiinnostus ihmiskehosta kasvoi. Hanna kouluttautui pilatesohjaajaksi Suomen terveysliikuntainstituutin pitkässä pilatesohjaaja -koulutuksessa Heikki Lempiäisen, Minna Määtän ja Hanna Kanervan opissa. Hiukan myöhemmin kiinnostus myös joogan maailmaan heräsi, kun oma mieli kaipasi suuntaa ja rauhoittumista. Ryt200 joogaopettajan koulutuksen Hanna on käynyt Villa Mandalassa Mia Jokinivan, Jenni Morrison-Jackin ja Cole Danon oppilaana, jonka jälkeen matkaa on maustanut joogaopettajan koulutus Intian joogakaupungissa, Rishikeshissä World Peace Yoga Schoolin oppilaana ja erilaiset jatkotason kurssit Suomessa sisältäen myös yinjoogan opinnot Clare Gates-Sjöblomin Seasonal Yin -koulutuksessa. 

"Sillä tiellä ollaan. Joogamaailmassa minut pitää edelleen ensisijaisesti joogafilosofia, josta ammennan tänäpäivänä myös elämänkatsomustani. Jooga vie pikkuhiljaa kohti parempaa itsetuntemusta ja voi avata sitä kautta harjoittajalleen aivan uusia ulottuvuuksia elämän polulle."

"Flowjoogatunneillani annetaan jatkuvan liikkeen tulla kehosta hyvin vapaasti mutta nykypäivän fysiologiatietämyksiä kunnioittaen, suuntana oman kehon tuntemuksien herkkä kuuleminen ja kaiken suorittamisen pois jättäminen."

"Jos arjen meno on hektinen yang, pääsee harjoittelijat yinjoogatunnillani todella tuntemaan irtipäästämisen rauhoittavan vaikutuksen. Vastakohtaisuuksien keskellä syntyy rentous ja tasapaino!"

"Pilates- ja joogaharjoittelu eivät sulje toisiaan pois. Pilatesharjoittelun isä Herra Joseph Pilateskin otti joogasta osia omaan harjoitteluun ja pilatesharjoittelun kehittämiseen."

"Kyllästyn helpolla asioihin joten pidän, kun minulla on monta rautaa tulessa. Siitä syystä on vielä tärkeämpi rauhoittua tasaisin väliajoin luonnossa hengitellen. Toisinaan pitää nostaa jalat kohti kattoa ja nauttia pelkästä olemisen ihanuudesta. Jos sensijaan koen tarvitsevani energiaa, puen lenkkitossut jalkaan, kaarran pikapikaa uimahallille tai tanssilliselle jumppatunnille. Kehoa pitää liikuttaa monipuolisesti, mieltä täytyy osata kuunnella."

Viimeksi katsomasi elokuva: "Tanskalainen tyttö. Kiinnostun lähes aina elämänkerrallisista teoksista."

Kirja jota luet: "Joogaa! Leppänen & Tukiainen. Helppolukuinen, maanläheinen kirja tutustua joogaan syvemminkin kuin asanan muodossa. Suosittelen!"

Väitän: "Jokaisen ihmisen kannattaa pysähtyä kuuntelemaan omaa autenttista itseään. Kuka sinä olet ilman ulkoisia tekijöitä tai muiden ihmisten odotuksia? Mitä todella haluat nykyisellä elämälläsi tehdä, kenelle tai mille asialle antaa aikaasi? Mikä on päämääräsi?"

"Toivotan kaikki sydämellisesti tervetulleeksi liikkumaan, rentoutumaan ja voimaan hyvin meidän kanssa uskomattoman kauniille Balin saarelle. Haetaan yhdessä auringon energiaa pohjolan pimeään loppuvuoteen!"

- Hanna -


Viivi on tehnyt pitkän uran hyvinvointialalla. Hän löysi oman alansa monen mutkan kautta ja valmistui 2000-luvun alussa liikunnanohjaajaksi (AMK) Suomen Urheiluopistosta Vierumäeltä.

Tällä hetkellä Viivi pyörittää toiminnalliseen harjoitteluun keskittyvää kuntokeskusta Movement Factorya. Kipinä toiminnalliseen ja kehonpainoharjoitteluun syttyi, kun pitkän linjan jumppari koki löytävänsä liikunnasta aivan uuden puolen monipuolisuuden takia, mutta myös saadessaan apua ajan myötä kertyneisiin jumeihin. Viivi on kiinnostunut ravitsemuksesta ja viimeisimpänä saavutuksena on Urheiluravitsemuksen perusteet- opintokokonaisuus Itä-Suomen yliopistosta.

Saliyrittäjyyden lisäksi Viivi toimii Hintsa Performance Coachina auttaen asiakkaitaan voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Tärkeää Viiville on osoittaa asiakkailleen hyvinvoinnin moniuloitteisuus ja etenkin armollisuus itseään kohtaan suorituskeskeisessä maailmassa. Viivillä on vahva halu auttaa ihmisiä, ja hän haluaa kohdata ihmisen sydämen tasolla.

"Haasteeni tällä hetkellä on, ettei minulla ole aikaa harrastaa kaikkia niitä lajeja, joita haluan. Tällä hetkellä juoksen ja treenailen monipuolisesti lihasvoimaa erityyppisillä harjoitteilla. Yritän myös pitää uintikunnostani huolta. Haluaisin kehittyä painonnostossa ja toisaalta sydäntäni lähellä on myös tanssi, jossa vapauden ja ilon tunne yhdistyvät. Unelmani on vielä jonain päivänä palata satulaan ja lähteä yhdessä tyttäreni kanssa ratsastusvaellukselle."

Viimeksi katsomasi elokuva: "Täytyy sanoa etten muista. Mutta olen fanaattinen CSI fani ja olen kahlannut viimeisimpiä tuotantokausia läpi. Voisin sanoa nähneeni lähestulkoon kaikki sarjan jaksot. Elokuviksi valitsen useimmiten hömppää.

Kirja, jota luet: "Matthew Walkerin Why we Sleep on mielenkiintoinen ja innostava syväluotaus nukkumisen ja unen taustalle. "

Väitän: "Jokainen löytää elämäänsä tasapainon, kun välillä uskaltaa pysähtyä elämän isojen kysymysten äärelle. Tärkeää on olla rohkea ja rehellinen itseäsi kohtaan ja tunnistaa omassa elämässä ne tekijät, jotka estävät minua tekemästä niitä asioita, joita oikeasti haluan tehdä. Pidä huolta niistä asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä ja ne asiat, joita haluat elämässäsi vaalia."

- Viivi -