Online -tunnit kotoa, mökiltä, työmatkalta ja sieltä missä ikinä liikutkin


Online live striimaustunneille on helppoa ja mukavaa osallistua esimerkiksi kotoa tai mökiltä käsin tietokoneen avulla. 

Kun olet maksanut osallistumisesi online livetunnille VARAUSJÄRJESTELMÄSSÄ, saat ennen tuntia linkin sähköpostiisi, jonka kautta pääset lataamaan Zoom-ohjelmiston ja osallistumaan live -harjoitukseen! Zoom toimii Windows, Mac, Linux, iOS ja Android -laitteilla.

Osallistuminen on helppoa! Ohjaaja on paikalla hyvissä ajoin ennen tuntia, jolloin ehdimme vielä tarkistamaan, että yhteytesi ohjaajaan toimii.

Jos et pääse livetunnille juuri sillä hetkellä kun tunti ohjataan, voit tehdä harjoituksen myös tallenteena.

Tarkemmat ohjeet miten osallistut Online Live -tunneille:

1. Ilmoittaudu haluamallesi tunnille www.varaaheti.fi/sinunkeho -järjestelmässä joko kertamaksulla tai lataa tilillesi 10kerran sarjakortti. 

2. Ohjaaja kutsuu sinut tapaamiseen ennen tuntia = Kutsutuille lähtee sähköposti, joka sisältää kokouslinkin Esim. https://uwasa.zoom.us/j/123456789. HUOM! Jos linkkiä ei löydy, katsothan roskapostisi!

3. Linkin klikkaaminen vie selaimessa sivulle, joka avaa Zoom-ohjelmiston ja halutun tapaamisen. Jos ohjelmistoa ei ole vielä asennettu, ohjelmiston lataus alkaa automaattisesti. Asennuksen jälkeen annetaan vielä nimi, jolla kokoukseen liitytään. Jos lataus ei etene ja alareunassa lukee "download & run Zoom", paina sitä!

4. Tapaamisen avauduttua valitse vaihtoehto Join Audio Conference by Computer Windows ja Mac -laitteilla.

Sinä näet ja kuulet ohjaajan mutta hän ei näe eikä kuule sinua. Voitte chattailla toisillemme ennen ja jälkeen tunnin! 

Ensimmäisen kerran jälkeen tapaamiseen osallistuminen onnistuu parilla klikkauksella ihan todella helposti! Vaan eipä tuo ensimmäinen kertakaan kovin mahdoton ole, vaatii vain hiukan enemmän kärsivällisyyttä.