Matalan kynnyksen pilates- ja joogastudio

12/28/2019

On aina ilo nähdä, kun ihminen on motivoitunut pitämään huolta omasta hyvinvoinnistaan mutta erityisen hienoa on, kun aiemmin omasta terveydestään lähes täysin vieraantunut ihminen kiinnostuu omasta kehon- ja mielentilasta.

Ohjasin liikuntaa ja toimin henkilökohtaisena valmentajana vuosia ihmisille, jotka olivat jo valmiiksi aktiivisia tai ainakin jossain määrin kiinnostuneita liikunnasta ja terveydestään. Kun päätin jatkaa työtäni itsenäisenä hyvinvointi- ja liikunta-alan yrittäjänä, päätin samalla, että suuntaan osaamiseni pääosin rauhallisempaan, matalan kynnyksen liikuntaan ja hyvinvointipalveluihin. Keskityn ensisijaisesti ihmisiin, jotka tarvitsevat tukea omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiinsa perusasioissa kuten hektisestä arjesta palautumiseen ja kehon riittävän liikkuvuuden sekä lihaskunnon parantamiseen perusterveyden ylläpitämiseksi. Halusin antaa tälle puolelle oman panostukseni kansanterveydelle!

Olen nyt saavuttanut oman tavoitteeni jokseenkin hienosti. Riihikallion Hyvinvointistudio Sinun Keho tarjoaa rauhallisessa tilassaan matalan kynnyksen jooga- ja pilatestunteja, jotka tuovat mukanaan tukea kokonaisvaltaisesti terveellisiin elämäntapoihin. Joogan, pilateksen ja rauhallisemman aerobisen liikunnan palvelut Sinun Kehon asiakas voi saada elämäänsä myös lajeihin painottuvilla hyvinvointikursseilla ja -matkoilla

Ja nyt on aika siirtyä seuraavalle askelmalle. Tammikuussa 2020 alkavat fysioterapiaopintoni tuovat mukanaan jo alkuopintojen aikana Sinun Kehon asiakkaille uutta, terveydenhuoltoalalla päivitettyä tietoa. Myöhemmin psykofyysiseen fysioterapiaan syventävien kurssieni kautta! 

Toivotamme myös uudet ohjaajat tervetulleiksi Sinun Kehon studiolle vuoden vaihtuessa! Olen iloinen ja ylpeä jokaisesta ohjaajasta, jotka meillä ohjaavat sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla ❤️ Katja, Vera, Ida ja Kirsi ottavat ryhmät vastaan myös silloin, kun allekirjoittanut istuu koulunpenkillä.

Vuoden vaihtuessa on hienoa tehdä uudenvuoden lupauksia ja tarvittaessa ampaista kohti terveempiä elämäntapoja! Toivon, että jokainen asettaisi omat tavoitteensa realistisiksi niin, että vielä kevätauringonkin aikaan riittävä määrä liikuntaa, terveellinen ruoka, palautuminen ja sopiva unenmäärä pysyisi matkassa mukana eikä kenenkään tarvitsisi tässä vaiheessa soimata itseään romahtaneista lupauksista. Etenkin, jos omasta itsestä huolehtiminen on jäänyt viime aikoina! Kohti keskitietä on monessa asiassa paras ja kestävin ratkaisu! 

Iloa, valoa ja terveyttä Sinun vuoteesi 2020!

- Hanna -

hanna.lampen@sinunkeho.fi