Asiakkaitteni kokemuksia


SINUN KEHON STUDIO RIIHIKALLIO (2017-2020)

"Ihana, rentouttava kokemus. Rauhoittava miljöö. Suosittelen"

"Loistavaa ohjausta. Parasta missä olen ollut."

"Kehon ja mielen hyvinvointia ilman suorituspainetta. Ei tarvitse osata, voi vain tulla ja nauttia. Rauhallisia, hyvää tekeviä liikkeitä ja niin tarpeellista rentoutusta keholle ja mielelle."

"Suosittelen täydestä sydämestäni jokaiselle omasta kehostaan ja mielestään välittävälle ihmiselle. Lämminhenkinen, ihmisläheinen ja välittävä."

"Selkäkivut ovat helpottaneet pilatesharjoittelun avulla"

" Sen jälkeen, kun astuu ovesta sisään Sinun Kehoon, tuntee olevansa juuri oikeassa ajassa ja paikassa. Lämminhenkinen ja välitön, mutta samanaikaisesti yksilökohtaiselta tuntuva ja ammattimainen ohjaus takaavat laadukkaan harjoituksen lisäksi voimaannuttavan tunteen! Uloslähtiessä keho on taas ryhdikäs, mieli avoin ja suunpielet hymyssä. Tähän taitaa jäädä koukkuun."

"Todella positiivinen kokemus, tulen jatkossakin pilatekseen."

"Perjantai illan joogat on todella rauhoittavia. Siitä on upea aloittaa viikonloppua"

"Pilatestunnilta lähtee aina jotenkin ryhdikkäämmän oloisena, kuin olisin pidempi."

"Hyvinvointiryhmän ja ohjaajan tuki oli minulle todella tärkeää, kun halusin pudottaa painoa"

"Terveisiä golfvalmentajaltani: peli on parantunut huomattavasti pilatestuntien ansiosta"


PAINOPEITOT

"Jo ensimmäisenä yönä nukahdin tosi nopeasti peiton alle. En kääntyillyt yön aikana montaa kertaa ja nukuin 9h. Nukuin sikeästi ja levollisesti. Aamulla olin todella ihmeissäni. Tältäkö tuntuu nukkua hyvin ja pitkään?"

"Oon nukkunut täysin katkeamatonta unta painopeiton avulla mihin en ole pystynyt edes lääkkeillä kohta kolmeen vuoteen. Painan n.60 kiloa ja peitto on 7 kiloa. En ehkä tiedä parempaa ostosta kuin tämä. "

"Poika tykkää painavasta peitosta. Kun painopeiton laittaa päälle, hän nukahtaa 10minuutissa ja sitten otan sen pois"

"Lapset nukkuu levollisemmin. Tuotteet on vastannut odotuksia"

"Vaikka hankimme peiton tyttärelle, olen itse käyttänyt peittoa ja olen tykännyt peitosta kovasti"

"Olen jättänyt kaikki nukahtamislääkkeet nyt pois. Nukun edelleen hyvin ja pitkään. Aivan kuin kehoni haluaisi ottaa takaisin menetettyjä unia, sillä nyt nukun joka yö 8-10h."

> PAINOPEITTOIHIN


HYVINVOINTIMATKAT

"Sinun Kehon järjestämä hyvinvointimatka Balille 11/2019 oli enemmän kuin osasi ja uskalsi toivoa. Matka oli elämys jo itsessään, mutta erityisen siitä teki hyvin suunniteltu kokonaisuus pitäen tasapainoisesti sisällään ammatillisesti pätevien ohjaajien vetämät pilates-, jooga- ja voimaharjoittelut sekä retket..."

"Sinun Kehon hyvinvointimatka Balille 11/19. 10++++. Kerrassaan upea , ainutkertainen kokemus Sunrise Paradisen resortissa . Hanna ja Viivi vetivät meille jooga-, pilates- , hiit- ja kehonpainoharjoittelutunteja rautaisella ammattitaidolla. Treenien välissä käytiin retkillä, nautittiin auringosta ja uimisesta ja tietysti hyvästä ruuasta. Puitteet hyvinvointimatkalle aivan upeat."

"Lämmöllä ja positiivisella otteella vedettyjä joogatunteja. Painopeiton tilaus ja toimitus sujui kuin tanssi. Ihanin kokemus on tähän mennessä ollut unohtumaton hyvinvointimatka Balille 11/2019 Sunrise Paradiseen..."

"Kiitos kaikille ja eristyiskiitos Hannalle! Todella oudon kevään aikana tunsin kuuluvani jonnekin omaan.." nainen 60v.

"Kiitos Hanna ja kaikki ihanaiset aivan mahtavasta keväästä/kesästä! Tämä on ollut todellinen Hyvinvointiryhmä! Voimaannuttavaa sekä psyykkisesti että fyysisesti.." nainen 50v.

> HYVINVOINTIMATKOIHIN