Kyproksen pilates- ja joogamatka 

20. - 27.4.2020 

Tällä pilates- ja joogamatkalla pilatesharjoitukset sopivat kaikille, jotka haluavat kehittää kehon voimaa ja notkeutta rauhallisen opetuksen alla, etenkin löytää apua selän jäykkyyteen ja parantaa ryhtiä vahvistamalla lihasvoimaa. Joogaloman aikana pääset tuntemaan myös hathajoogan tasapainoittavan sekä yinjoogan viipyilevän ja maadoittavan vaikutuksen. Voit valita vapaasti aamun liikkuvan harjoituksen, jossa herättelemme kehon aurinkoiseen päivään niin, että energiaa riittää iltaan saakka ja/tai osallistua myös illan palauttavaan harjoitukseen, jossa keho ja mieli rauhoittuvat samalla kun liikkuvuutesi lisääntyy. Joogamatkaan osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta pilateksesta tai joogasta!  Matkassasi on mukana kokenut pilates- ja joogaopettaja Hanna Lampen. Päivisin on hyvää aikaa retkille, rannalle, altaalla rentoutumiseen tai vaikkapa shoppailulle.

Majoitus

Kyproksen pilates- ja joogaloma järjestetään yhteistyössä Tjäreborgin kanssa!  Majoitumme upeassa Sunprime Ayia Napa Suites -hotellissa, jossa asut keskeisellä paikalla ja lähellä Callisto Beachiä. Sunprime Ayia Napa Suites -hotellissa huoneet ovat tyylikkäät ja kauniisti sisustetut. Meidän majoitus on Junior Suite -huoneissa, terassit puutarhaan päin. Tämä hotelli on suunnattu aikuisille.

Lennot

Meno: Helsinki 20. huhtikuuta 2020
Helsinki (HEL) klo 18.40 - Larnaca, Kypros (LCA) klo 22.45

Paluu: Kypros 27. huhtikuuta 2020
Larnaca, Kypros (LCA) klo 12.25 -
Helsinki (HEL) klo 16.35

Tiesitkö, että Tjäreborg ilmastokompensoi lomasi lentomatkat?

Tule mukaan hakemaan auringon ja liikunnan antamaa energiaa pitkän kevään jälkeen! Aloitetaan kesä yhdessä jo hiukan ennakkoon!

Lue lisää ja ilmoittaudu matkalle mukaan tämän linkin kautta Kyproksen joogaloma ja pilatesmatka