Kyproksen pilates- ja joogamatka 

SIIRTYY TOISEEN AJANKOHTAAN

Tällä pilates- ja joogamatkalla harjoitukset sopivat kaikille, jotka haluavat kehittää kehon voimaa ja notkeutta rauhallisen opetuksen alla. Loman aikana pääset tuntemaan pilatesharjoituksen tehokkuuden sekä hathajoogan tasapainoittavan ja yinjoogan rauhoittavan vaikutuksen. Voit valita vapaasti aamun liikkuvan harjoituksen, jossa herättelemme kehon aurinkoiseen päivään niin, että energiaa riittää iltaan saakka ja halutessasi osallistua myös illan palauttavaan harjoitukseen, jossa keho ja mieli rauhoittuvat yötä vasten. Pilates- ja joogamatkan osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta pilateksesta tai joogasta!  Matkassasi on mukana kokenut liikunnanohjaaja, pilates- ja joogaopettaja Hanna Lampen. Päivisin on hyvää aikaa retkille, rannalle, altaalla rentoutumiseen tai vaikkapa shoppailulle. Voit myös halutessasi liittyä seuraan myös aamun lenkeille!

Majoitus

Kyproksen pilates- ja joogaloma järjestetään yhteistyössä Tjäreborgin kanssa!  Majoitumme upeassa Sunprime Ayia Napa Suites -hotellissa, jossa asut keskeisellä paikalla ja lähellä Callisto Beachiä. Sunprime Ayia Napa Suites -hotellissa huoneet ovat tyylikkäät ja kauniisti sisustetut. Meidän majoitus on Junior Suite -huoneissa, terassit puutarhaan päin. Tämä hotelli on suunnattu aikuisille.

Lennot

Meno: Helsinki 20. huhtikuuta 2020
Helsinki (HEL) klo 18.40 - Larnaca, Kypros (LCA) klo 22.45

Paluu: Kypros 27. huhtikuuta 2020
Larnaca, Kypros (LCA) klo 12.25 -
Helsinki (HEL) klo 16.35

Tiesitkö, että Tjäreborg ilmastokompensoi lomasi lentomatkat?

Tule mukaan hakemaan auringon ja liikunnan antamaa energiaa pitkän kevään jälkeen! Aloitetaan kesä yhdessä jo hiukan ennakkoon!

Lue lisää ja ilmoittaudu matkalle mukaan tämän linkin kautta Kyproksen joogaloma ja pilatesmatka