Fysiotraining


Terveysliikuntaan, ravintoneuvontaan ja terapeuttisen harjoittelun ja huollon pohjalle rakentuva fysiotraining aloitetaan aina kattavalla haastattelulla ja laajalla fysioterapeuttisella tutkimuksella. Näiden pohjalta fysiotraining -paketti rakentuu kunkin asiakkaan kohdalla henkilökohtaisten tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi. 

Terapeuttisen harjoittelun ja huollon avulla voidaan parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa, lisätä lihasvoimaa, parantaa liikkuvuutta ja verenkiertoa tai/ja vahvistaa motorisia taitoja kunkin asiakkaan tilanteen mukaan. Terapeuttinen harjoittelu tähtää kehon mahdollisten toimintahäiriöiden korjaamiseen ja ennaltaehkäisyyn sekä yleisen terveydentilan parantamiseen ja ylläpitämiseen, joka keventää myös mahdollista psyykkistä taakkaa.

Fysiotraining sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille esimerkiksi selkävaivojen kuntouttamiseen, liikunnan uudelleen aloittamiseen, painonpudottamiseen ja -hallintaan, fyysisen kunnon parantamiseen tai vaikkapa stressioireiden lieventämiseen.VOIT PYYTÄÄ ILMAISEN KONSULTAATION, NIIN SOITAN SINULLE JA VOIMME POHTIA YHDESSÄ VOISINKO AUTTAA SINUA TILANTEESSASI hanna.lampen@sinunkeho.fiAsiakkaani Jutta Toivanen kertoo:

"Matkaa on takana vasta reilu puoli vuotta, mutta jo nyt tuntuu kuin olisi uudestisyntynyt. Oivaltavinta minulle Hannan lempeässä, mutta hyvin määrätietoisessa otteessa on ollut keskittää mieli onnistumisten näkemiseen ja niihin fokusointi. Enemmän, kuin konkreettisten ruokapäiväkirjan tai liikuntaohjeiden noudattamiseen. Päivä ilman säännöllistä ruokailua ja nälän korvaaminen herkuilla, pitkälle venynyt työpäivä, vähäinen ajankäyttö perheen kanssa, lyhyet yöunet, väliin jäänyt liikkuminen tai viikonlopun riehat palautumisen sijaan ovat edelleen osittain elämässä, mutta ne ovat nyt hallittavissa. Ja kun tilalle on tullut enemmän energiaa antavia voimia, huomaa, miten paljon ympärillä on harmauden sijaan valoa tai tyhjyyden sijaan lukematon määrä kiinnostavia yksityiskohtia. Ja voi miten tätä energiaa ja sen tuomaa iloa onkin taas helpompi jakaa ympärille. Se sädehtii hyvinvoinnin ytimessä enemmän kuin fyysinen muutos, joka on vain plussaa."