Seuraavan Balin hyvinvointimatkan ajankohtaa ei ole vielä sovittu 


Järjestän liikunnallisia joogamatkoja ja pilateslomia yhteistyössä vastuullisten kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksymien matkanjärjestäjien kanssa.


Hyvinvointipalveluihin suunniteltu Sunrise Paradise Wellness Resortissa pääset rentoutumaan, joogaamaan ja harjoittelemaan pilatesta juuri näille suunnitellussa ulkoilmakatoksessa sekä vahvistamaan lihaskuntoasi ulkoilmakuntosalilla. Kaikki tämä Balin valtavan kauniin luonnon ympäröimänä! Kohde sijaitsee rauhallisella, paikallisten alueella, jossa pääset lähelle balilaista elämää. Pienen matkan päässä sijaitsevat myös kauniit rannat valkoisella hiekalla ja paratiisimaiset vesipuutarhat.

Mukanasi kohteessa on liikunnanohjaaja, pilatesohjaaja, joogaopettaja ja fysioterapia opiskelija Hanna Lampen ja muut matkakumppanit! Majoitus tapahtuu 2 ja 3 hengen villoissa. Lennot kukin varaa itse mutta matkustamme ryhmässä ellei matkasi ala omatoimisesti ennen yhteistä aikaamme tai jatku sen jälkeen Balilla. 

- Majoitus Sunrise Paradise Wellness Resortissa (Voit varmistaa itsellesi ja matkakumppanillesi 2hengen villan 200€/hlö lisämaksusta)

- Aamiainen, lounas ja illallinen

- Lentokenttäkuljetukset kohteessa

- Vapaasti valittava liikunnallinen ohjelma koko loman ajan

Esimerkkiohjelma 1.

- Aamupala

- Luonto- ja snorklausretki Nusa Penidan saarelle

- Lounas saarella

- Paluu resortille ja omaa aikaa

- Palauttava ja rentouttava yinjooga yogashalassa

- Illallinen

Esimerkkiohjelma 2.

- Kuntosali ja Allasjumppa

- Aamupala

- Retki paikallisten torille ja vesipuutarhalle

- Lounas

- Omaa aikaa altaalla

- Pilatesharjoitus yogashalassa

- Illallinen

Alustavat ilmoittautumiset ja lisätiedot hanna.lampen@sinunkeho.fi

Matka järjestetään minimissään 10 hengelle. 10 hengen varauksen jälkeen matkatoimisto laskuttaa varausmaksun ja lennot voi varata.

Upouudessa Sunrise Paradise Bali resortissa on 4 isompaa huvilaa ja 4 pienempää huvilaa, joissa oma poreallas pihalla. 

Päärakennuksessa on ravintola, lounge, baari, vastaanotto ja spa (sauna, kylmävesiallas, poreallas). Iso uima-allasalue, joogashala, hierontaa ja ulkoilma kuntosali. 

Kuvia vuoden 2019 matkalta