Hanna

Olen ensisijaisesti äiti, ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut yrittäjä joka on saanut oppia elämältä paljon ja joogan kautta paljon muutakin kuin kehollista harjoitusta. Tutustun uusiin ihmisiin ja tartun elämän antamiin mahdollisuuksiin pelotta ja erittäin positiivisella asenteella, täydellä sydämellä. Tällä avoimuudella ja empatialla otan sinut vastaan pilatestunneilleni, joogaan, hierontahoitoihini ja henkilökohtaiseksi valmennettavakseni. Voimme siis ampaista yhdessä vaikkapa lenkille, nauttimaan kuntoilusta ja elämästä, samalla ravinnosta ja kehon sekä mielen hyvinvoinnista rupatellen.

Opiskelin ensimmäisiä tietojani ihmiskehosta Suomen Urheiluhierojaopistolla vuonna 2003 josta intoutuneena ampasin Vierumäelle opiskelemaan liikunnanohjausta vuonna 2006. Vahvan liikunnanohjaus pohjani jälkeen oli aika rauhoittua mutta tiedonjano ei lakannut, joten lähdin opiskelemaan Helsingin avoimeen yliopistoon liikuntalääketiedettä ja Pilatesohjaajaksi Terveysliikuntainstituuttiin. Olen saanut vahvan joogafilosofia ja anatomiapainotteisen joogaopettajan (ryt200) koulutukseni Villa Mandalasta. Tällä hetkellä opiskelen Yin-joogaopettajan opintoja Seasonal Yin opettajakoulutuksessa (ryt300). Kaiken tähän asti oppimani otan mukaan tunneilleni ja yksilövalmennuksiin, jossa saat ehdottoman hyväksyvää ja pehmeän kannustavaa tukea harjoitukseesi. Voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet juuri nyt!

Minua kiehtoo ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, kehon, mielen ja ravinnon yhteys. Ole lempeä itsellesi.

Jooga ja pilatesharjoittelu ovat tuoneet minulle uusia ulottuvuuksia fyysiseen harjoitteluun mutta myös vahvasti tuon edellä mainitsemani hektisen arjen rauhoittamista, mielen selkiyttämistä ja elämänkatsomuksen vahvistamista. Sekä joogan asanaharjoitukset että pilatesharjoitukset ovat mielestäni upeita kehon hallitun liikkeen, hengityksen ja mielen keskittämisen menetelmiä.

Kaiken oppimani otan mukaan tunneilleni, jossa saat ehdottoman hyväksyvää ja pehmeän kannustavaa harjoitusta! Voit tulla mukaan sellaisena kuin olet juuri nyt!